Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zasmażana kapusta"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 119
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 167
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 46
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 140
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 119
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 167
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 46
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 140
Składniki
<strong>Przepis przysłała Joanna Tokarz z Ptaszkowej
Kapustę poszatkuj, marchewki zetrzyj, cebulę posiekaj. Zalej 3 litrami wody, dodaj przyprawy i kostkę warzywną. Gotuj 10 min. Odcedź, zostawiając trochę wody na dnie.
Boczek pokrój kostkę, podsmaż. Mąkę podsmaż z masłem. Dodaj z boczkiem i koperkiem do kapusty, wymieszaj. Gotuj 5 min, przypraw.Źródło: Chwila dla Ciebie