Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z roślinnych skladników
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 25
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6515
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 753
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 148
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1182
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 25
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6515
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 753
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 148
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1182
Składniki
Wszystkie składniki z wyjątkiem czekolady i orzechów zmiksować do uzyskania jednolitej i puszystej masy. Dodać rozdrobnione orzechy i czekoladę. Wszystko delikatnie wymieszać.
Ciasto przełożyć do formy wyłożonej papierem do pieczenia.
Piec w temperaturze 180 - 200 C przez około 30 minut.