Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Warzywne ciasteczka"
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 111
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6621
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 179
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1256
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5940
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 111
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6621
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 179
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1256
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5940
Składniki
Z ciasta francuskiego wytnij koła szklanką, a z nich – mniejsze kawałki kieliszkiem. Powstałe oponki posmaruj roztrzepanym jajkiem i ułóż na blasze wyłożonej papierem.
Piecz ciastka 15 minut w piekarniku rozgrzanym do 190°C.
Szparagi, pieczarki i szalotki pokrój i podsmaż na oleju. Dodaj 2 jajka, dopraw i wymieszaj.
Powstałą masą wypełnij ciasteczka. Posyp serem.
<strong>Magdalena Tabaczyk z Kępic</strong>
40 min
Stopień trudności: łatwe
Kalorie: 180Źródło: Super TV