Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto bez pieczenia okazuje się bardzo smaczne i nie każdy może określić, z czego jest zrobiony. Pamiętaj, aby ugotować go z rodziną i przyjaciółmi.
Zdrowa, smaczna, szybka w wykonaniu i nie musi być ze śmietaną.
Odsłon: 32
Zapiekanka z cukinii z mięsem mielonym to proste i sycące danie, które idealn...
Odsłon: 116
Makaron z kurczakiem i zielonymi szparagami w śmietanowym sosie to danie błys...
Odsłon: 103
Zupa z botwinki to klasyczne danie kuchni polskiej, które za każdym razem zac...
Odsłon: 62
Zdrowa, smaczna, szybka w wykonaniu i nie musi być ze śmietaną.
Odsłon: 32
Zapiekanka z cukinii z mięsem mielonym to proste i sycące danie, które idealn...
Odsłon: 116
Makaron z kurczakiem i zielonymi szparagami w śmietanowym sosie to danie błys...
Odsłon: 103
Zupa z botwinki to klasyczne danie kuchni polskiej, które za każdym razem zac...
Odsłon: 62
Składniki
Gotuj śmietanę: podgrzej mleko, aż będzie gorące, około 70-80 ° C. Zetrzeć żółtka z cukrem, dodając dwie łyżki całkowitej ilości mleka. Dodaj esencję waniliową, mąkę, gorące mleko, wymieszaj i wyślij do pieca. Ciągle mieszając, gotuj śmietankę, aż zgęstnieje. Ostudzić krem pod folią spożywczą.
Zbierz ciasto: śmietana ciasteczka śmietana banan (cienko pokrojony) ciasteczka śmietana banan itp. Pozostaw ciasto w lodówce na 3-6 godzin. Smacznego.