Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie trzech owoców.....
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 206
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 206
Składniki
Z podanych składników na ciasto kruche zagnieść jednolite ciasto i wyłożyć na blaszkę.
1 kg jabłek i 5 lasek rabarbaru kroimy i smażymy z taką ilością cukru jaki nam pasuje wg. uznania. Czekamy aż odparowuje sok z jabłek i rabarbaru i ostudzone owoce wkładamy na ciasto. Całość pieczemy 45 min w temp.180 stopni C.
Na wystudzone ciasto układamy połówki truskawek i zalewamy galaretką truskawkową. Schładzamy w lodówce do stężenia galaretki. Smacznego!