Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gorąco polecam smaczne trufelki, które wiernie oddają smak deseru tiramisu.
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 77
To maleńkie, słodkie, niczym nie nadziane ptysie, idealne na jeden kęs, do po...
Odsłon: 106
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 379
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 77
To maleńkie, słodkie, niczym nie nadziane ptysie, idealne na jeden kęs, do po...
Odsłon: 106
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 379
Składniki
Biszkopty należy umieścić w misie blendera i zmiksować. Wsypać do miski i połączyć mikserem z pozostałymi składnikami. Oprócz kakao. Gotową masę wstawić do lodówki na 30 minut. Zimną formować na kształt małych kuleczek i obsypać kakao. Rady; Najlepiej formuje się zimne ciasto. Jeśli zauważysz, ze zaczyna przywierać do rąk, włóż na chwilę do lodówki.