Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 72
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 131
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 72
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 131
Składniki
Upiec trzy biszkopty.
Masę o smaku śmietankowym ubić z jedną śmietaną 36%.Przełożyć nią biszkopt.
Masę o smaku malinowym ubić z drugą śmietaną 36%.Połową tej masy przełożyć kolejny biszkopt.
Na wierzch ostatniego biszkoptu rozsmarować cienką warstwę kremu.
Na rosmarowany krem położyć opłatek aby dokładnie dolegał.
Szprycą o odpowiedniej końcówce robić ,,kwiatki dookoła tortu.