Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 45
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 89
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 274
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 45
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 89
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 274
Składniki
Upiec biszkopt, przekroić na trzy części.
Śmietanę ubić, dodać puder i zelatynę.
Nasączyć pierwszy biszkopt sokiem z brzoswiń, posmarować dżemem i połową śmietany, przykryć drugim biszkoptem, nasączyć, nałożyć reszte śmietany i pokrojone brzoskwinie. Przykryć ostatnim biszkoptem, nasączyć i posmarować kremem budyniowym wierzch i boki tortu. Wierzch posypac zielonym kokosem a boki białym kokosem. Ja robiłam boisko sportowe więc pomalowałam linie i zrobiłam piłkę i bramki. Dziś konsnumowaliśmy i dzieciom o dziwo smakowało.