Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
torck z kremem czekoladowym otulony nutellą
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 116
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 362
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 60
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 116
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 362
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 60
Składniki
biszkopt przekroić na 3 częsci. kazdą nasączyć wg uznania (ja użyłam kilka kropel aromatu bananowego). Ubić śmietanę, w trakcie ubijania wspać śnieżki. Czekolady rozpuścić na parze. żelatynę rozpuścić w niewieliej ilości wody. Do ubitej na sztywno śmietany wlać czekolady a na koniec żelatynę. Obłożyć kremem placki (za wyjątkiem wierzchu). Dobrze docisnąć do siebie placki. Nutellę utrzeć z kasią. Kremem obłożyć ciasto. Posypać zabarwionymi wiórkami, ozdobić ozdobami z masy cukrowj wg uznania. Smacznego.