Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
urodzinowy torcik mojej córeczki Natalki która skończyła 3 latka
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 113
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 161
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 41
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 113
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 161
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 41
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Składniki
Upiec ciasto według przepisu na opakowaniu ale dodając 1 jajko więcej,kisiel truskawkowy,2 łyżki mleka więcej i 0,5 łyżeczki proszku do pieczenia i ciasto piec na dużej tortownicy.Masa serowa:serek waniliowy zmiksować z jogurtem i cukrami,sok jabłkowy podgrzać i rozpuścić w nim żelatynę,przestudzić i polączyć z masą serową.Na wystudzony biszkopt położyć mus truskawkowy zrobiony według przepisu na opakowaniu ciasta na to poukładć ciasteczka maślane a na ciasteczka wylać masę serową i wstawić do lodówki do stężenia.Gdy ciasto już stężeje polać go lukrem , posypać różową posypką i ozdobić kwiatuszkami(pianki układać przed samym podaniem żeby nie zrobiły się gumowe)Życzę smacznego.