Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Torcik dla naszych milusińskich pyszniutki i leciutki
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 11
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 408
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 11
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 408
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Składniki
Białka ubić z cukrem. Dodać ser, żółtka, budynie i mleko. Miksować na koniec dodać łyżką olej i zamieszać łyżką. Ciasto rozłożyć na blachę, wlać na niego masę serową. Piec w temp. 180 stopni C około 1 godziny do uzyskania złotego koloru sera. Dekorować nutellą lub czymś co uwielbiają dzieci . Smacznego!