Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i lekkie, można wykorzystać inne owoce np borówki, jagody
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 1177
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 47
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1206
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 766
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 159
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 1177
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 47
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1206
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 766
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 159
Składniki
1. żelatynę namoczyć w niewielkiej ilości zimnej wody, 2. 1/3 truskawek zmiksować i wmieszać z cukrem, cukrem waniliowym i jogurtem, 3. żelatynę rozpuścić lekko podgrzewając, śmietanę ubić, połączyć ubitą śmietanę, żelatynę i masę jogurtowo-truskawkową, 4. galaretkę rozpuścić w 1 szklance gorącej wody, wystudzić, 5. pozostałe truskawki pokroić na połówki, ułożyc na biszkopcie, zalać masą truskawkową, po zastygnięciu zalać tężejącą galaretką, smacznego