Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
urodzinowy torcik mojego synka Adrianka,który skończył 7lat
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 119
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 167
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 46
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 140
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 119
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 167
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 46
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 140
Składniki
Galaretki rozpuścić w 2 szklankach wody,śmietanę ubić mikserem ze śnieżkami ,dodać ser biały a na końcu przestudzoną i lekko tężęjacą galaretkę wszystko razem zmiksować na gładką masę i wstawić do lodówki do stężenia.Biszkopt przekroić na pół przełożyć połową masy a drugą część dać na góę.Czekolady połamać na kawałeczki i dać odrobinkę wody(3 łyżki) i rozpuścić ją na małym ogniu cały czas mieszając aby sie nie przypaliła,gdy przestygnie zrobić na wierzchu tortu esy floresy i poukładać malinki.Życzę smacznego.