Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tiramisu biszkopty pzekladane kremową masą.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 196
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 148
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 196
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 148
Składniki
Żółtka ubij na parze z cukrem,cukrem wanilinowym i amareto na puszysty krem (postaw miskę ze skladnikami na garnku z wrzącą wodą),połącz z serkiem.
Podłużne naczynie wyłóż biszkoptami maczanymi w kawie.skrop je wiśni ówką,przykryj płlową masy serowej.Znów przykryj maczanymi w kawie biszkoptami i resztą masy.
Powierzchnię deseru posyp kakao.Wstaw na kilka godzin ( a najlepiej na noc) do lodówki.