Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Tiramisu bez jajek"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 222
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 222
Składniki
Wystudzoną kawę wymieszaj z likierem i namocz biszkopty.
Serek zmiksuj z miodem i śmietaną na gładką masę.
Jedną warstwę biszkoptów ułóż na dnie naczynia, w którym podasz tiramisu. Przykryj je warstwą kremu i nasączonych biszkoptów. I kolejna warstwa kre mu.
Ostatnią warstwę nałóż przy pomocy rękawa cukierniczego. Wierzch oprósz kakao i wstaw tiramisu do lodówki. Po około 3 godzinach będzie gotowe.Źródło: Tele Tydzień