Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tarta wyszła przepyszna,bardzo polecam.
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 366
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 67
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 366
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 67
Składniki
Ciasto na tartę. Mąkę ,masło,jajka,śmietanę, cukier wyrobić i dać do lodówki na pół godz. Foremkę do tarty wysmarować masłem.Ciasto rozwałkować i wyłożyć nim foremkę,nakłuć przed pieczeniem widelcem i piec do złotego koloru w 180st.Ostudzić. Śnieżkę ubić z zimnym mlekiem. Na wystudzoną tartę położyć ubitą śmietanę, na nią wyłożyć truskawki i kiwi. Dać na pół godz.do lodówki.
Smacznego życzę!