Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo kaloryczna, pyszna, prosta!
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 61
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1184
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 282
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 61
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1184
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 282
Składniki
Herbatniki miksujemy. Dodajemy masło i zagniatamy. Przygotowaną mieszanką wyklejamy tartę. Brzegi również. Wstawiamy do lodówki na przynajmniej 40minut. Białą czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej i mieszamy z serkiem mascarpone. Wylewamy na przygotowany spód. Na wierzchu układamy borówki. Wstawiamy do lodówki na przynajmniej 3 godziny, najlepiej na noc.