Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna tarta z pysznym kremem i truskawkami
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 751
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6501
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 145
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1133
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 751
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6501
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 145
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1133
Składniki
Ciasto na tarte wylozyc do formy, ponakluwac widelcem i wlozyc do piekarnika nagrzanego do 375stC.Piec na zloty kolor. W miedzyczasie mleko wymieszac z amaretto i budyniami i zagotowac. Przygotowac glazure lub galaretke wg przepisu na opakowaniu. Lekko przestudzona mase budyniowa zmiksowac z serkiem philadelphia. Gotowa mase wylozyc na upieczona tarte, udekorowac truskawkami i polac glazura. Wstawic do lodowki na minimum 2 godziny