Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Składniki
Miksować margarynę z jajkami i cukrem, dodać suche składniki. Wlać mleko , włożyć dżem, wszystko dokładnie razem wymieszać - mikserem. Wyłożyć ciasto do 2 keksówek wysmarowanych margaryną i wysypanych bułką. Piec ok. 40 min w 190stC. Można polać polewą.