Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzi ze starego zeszytu mojej mamy. Piekła go zawsze w prodiżu.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5289
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 105
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5289
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 105
Składniki
Wszystkie składniki umieszczamy w misie miksera i krótko miksujemy (tylko do połączenia składników). Przelewamy do wąskiej formy o długości 30 cm wyłożonej papierem i pieczemy 45 minut w tem. 180 stopni. Ciasto po wystudzeniu oblewamy polewą lub lukrem i dowolnie dekorujemy.