Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne ciasteczka czekoladowe. Można do nich dodawać dowolne bakalie.
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 55
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 55
Składniki
Wymieszać suche składniki, dodać pokrojone i ciepłe masło, ziarna uprażone na suchej patelni oraz wbić jaja. Zagnieść ciasto – wychodzi dość luźne. Lepić kuleczki o wielkości orzecha włoskiego, rozpłaszczać ręką i układać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec w piekarniku nagrzanym do 170 stopni C około 20 minut. Można też polać polewą czekoladową, bądź do środka dodać ulubione bakalie. SMACZNEGO !!!