Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie i jest bardzo łatwy do wykonania.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 125
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 147
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 866
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 97
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 125
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 147
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 866
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 97
Składniki
Wykonanie: Jajka ubić na puszystą masę razem z cukrem. Jabłka obrać i pokroić w kostkę. Wszystkie składniki sypkie razem połączyć, dodać do masy jajecznej i miksować na małych obrotach. Na końcu dodać, pokrojone jabłka i olej. Tortownicę wyłożyć papierem do pieczenia, wylać przygotowane ciasto. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 50 minut. Upieczone ciasto wyjąć z formy, ostudzić i przed podaniem posypać cukrem pudrem. SMACZNEGO.