Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z malinami smakuje wybornie.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 118
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 821
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 169
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 90
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 522
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 118
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 821
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 169
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 90
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 522
Składniki
Wykonanie: Z podanych składników zagnieść kruche ciasto, podzielić na dwie równe części i schłodzić w lodówce.
Jabłka obrać, dodać jeden cukier waniliowy i rozgotować na wolnym ogniu. Jedną część ciasta rozwałkować w prostokąt o wymiarach 28x24 cm i wyłożyć do wcześniej przygotowanej formy i nakłuć widelcem. Nałożyć wcześniej przygotowane jabłka,
a na nie odsączone z soku maliny i posypać cukrem waniliowym.
Przykryć drugą częścią ciasta. Piec w temperaturze 170 stopni przez około 40 minut.
Smakuje wybornie.