Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 135
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 112
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 135
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 112
Składniki
Do garnka wlewamy cienką warstwę wody, wrzucamy do niej pokrojone jabłka, dusimy pod przykryciem, Co jakiś czas mieszamy. Przyprawiamy cynamonem w momencie jak już uzyskamy masę jabłkową.
W naczyniu układamy warstwę biszkoptów, na biszkopty kładziemy masę jabłkową, posypujemy pokruszonymi biszkoptami.