Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Szarlotka tatrzańska"
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5553
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5553
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Składniki
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Jaworek z Mętkowa</strong>
ciasta zagnieć. 2/3 ciasta wyłóż blachę, oba ciasta schłodź. Jabłka pokrój na cienkie plasterki. Posyp cukrem pudrem i cynamo nem. Ciasto piecz 15 min w 160°C. Ułóż jabłka, zetrzyj pozostałe ciasto. Piecz 70-80 minut w 160°C.Źródło: Chwila dla Ciebie