Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływa się w ustach,krucha i delikatna...
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 50
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 33
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 291
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 50
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 33
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 291
Składniki
mąkę wyrobić z margaryną nożem dodać pozostałe składniki ,zarobić ciasto i schłodzić min pół godziny.
Z jabłek odlać nadmiar soku.
Ciasto podzielić na dwie części jedna wyłożyć blaszkę domową-dużą posypać mąką wyłożyć jabłka przykryć drugą częścią ciasta.
Piec ok 50 min w temp.180 stopni
Zaletą tej szarlotki jest jej kruchość dzięki zastosowaniu mąki krupczatki