Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prościej i szybciej sie nie da. Czyli kruchy spód i truskawy!
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 113
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6622
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 180
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1256
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5941
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 113
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6622
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 180
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1256
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5941
Składniki
Ciasto podzielić na dowolne cześci. Układac pokrojone truskawki i posypywac cukrem waniliowym. Całość na blaszke i 20 min w temp 200 st C.
Minus jest taki, ze produkuje się dużo soku, ale trzeba gorące jeszcze ciastka ułożyc razem z papierem na kratce aby odparowały, dopiero potem zdjąć z papieru, inaczej sie porozrywaja. Najlepiej potrzepać cukerm pudrem ( ja nie miałam akurat posypałam zwykłym) bo moje truskawki były lekko kwaśne :)