Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja proponuję te ciasteczka ze śliwkami, ale równie dobre będa z truskawkami, czy brzoskwiniami.
Zdrowa, smaczna, szybka w wykonaniu i nie musi być ze śmietaną.
Odsłon: 32
Zapiekanka z cukinii z mięsem mielonym to proste i sycące danie, które idealn...
Odsłon: 116
Makaron z kurczakiem i zielonymi szparagami w śmietanowym sosie to danie błys...
Odsłon: 104
Zupa z botwinki to klasyczne danie kuchni polskiej, które za każdym razem zac...
Odsłon: 62
Zdrowa, smaczna, szybka w wykonaniu i nie musi być ze śmietaną.
Odsłon: 32
Zapiekanka z cukinii z mięsem mielonym to proste i sycące danie, które idealn...
Odsłon: 116
Makaron z kurczakiem i zielonymi szparagami w śmietanowym sosie to danie błys...
Odsłon: 104
Zupa z botwinki to klasyczne danie kuchni polskiej, które za każdym razem zac...
Odsłon: 62
Składniki
Mąkę zagnieść z margaryną, proszkiem, śmietaną, jajkami i cukrem. Rozwałkować ciasto na grubość 0,5 cm i kroić na kwadraty. Na każdym kwadracie połozyć połówkę śliwki i zlepić przeciwległe końce. Piec na złoty kolor w temp 180st. Po upieczeniu wystudzić i posypać cukrem pudrem.