Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Serowy torcik z ajerkoniakiem"
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 44
Polecam.
Odsłon: 2046
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7238
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 178
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 44
Polecam.
Odsłon: 2046
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7238
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 178
Składniki
Twaróg krótko zmiksuj z ajerkoniakiem, śmietaną i cukrem. Żelatynę rozpuść w 1/4 szkl. wrzątku. Wlej do masy serowej, wymieszaj. Blat biszkoptowy umieść w tortownicy.
Wylej na niego masę, przykryj drugim blatem. Włóż do lodówki na noc. Żelatynę rozpuść w odrobinie wrzątku i wymieszaj z ajerkoniakiem. Polej wierzch sernika, udekoruj bitą śmietaną i wiórkami.Źródło: Naj