Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 128
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1197
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5359
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6555
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 128
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1197
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5359
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6555
Składniki
Ciasto zagnieść i podzielić na pół pierwsza część rozwałkować a druga część zamrozić. Wszystkie składniki na masę serową ubijamy mikserem.Masę wykładamy na ciasto. na wierch układamy plasterki brzoskwiń z puszki.Białka z 5 jaj ubijamy na sztywno wsypać 1 szklankę cukru a na koniec 1 łyżka mąki ziemniaczanej. Pianę wlewamy na masę serową posypać ciasto z zamrażarki utarte o grubych oczkach. Piec 1 godzina na złoty kolor