Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik inaczej...... ciekawy smak
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 298
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 147
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 519
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 298
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 147
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 519
Składniki
Twaróg połączyć z ubitymi jajkami z cukrem na koniec dodać budyń, wymieszać. Masło utrzec z cukrem do białości stopniowo wbijać po jednym jajku. Później powoli dosypywać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, na końcu dodać suchy mak i ekstrat. Ciasto wylać na prostokątną blachę na to wyłożyć masę serową a na masę serową położyć" esy-floresy" z dżemu. Piec około godziny w temperaturze 180 C. Smacznego