Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i prosty do zrobienia domowy serniczek.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 223
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 223
Składniki
Wszystkie składniki oprócz markiz wrzucamy do misy I miksujemy do połączenia składników.
Markizy rozwarstwiamy i układamy na spodzie blachy, posmarowanej tłuszczem i obsypanej bułka tarta. Na markizy wylewamy pomału masę. Na wierzch układamy resztę markiz.
Wkładamy do nagrzanego do 150 stopni piekarnika i pieczemy godzinę. Po upieczeniu wystudzić w uchylonym piekarniku.