Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik z brzoskwiniami, pieczony na kruchym spodzie posypany chrupiącą kruszonką. Pyszotka.
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 618
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 200
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i...
Odsłon: 80
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 618
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 200
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i...
Odsłon: 80
Składniki
1. Wszystkie składniki na spód przekładamy do miski i zagniatamy ciasto. Dzielimy na dwie części, jedną wkładamy do woreczka i chowamy do zamrażalnika a drugą część rozwałkowujemy i wykładamy na dno tortownicy. Pieczemy 10 minut w 180°C w rozgrzanym piekarniku.
2. W tym czasie robimy masę miksujemy masło z cukrem, dodajemy stopniowo jajka, następnie twaróg i na koniec budyń w proszku. 3. Gotową masę wykładamy na podpieczone ciasto, na masie układamy pokrojone brzoskwinie.
4. Pozostała nam do zrobienia beza, białka ubijamy mikserem, dodajemy szczyptę soli oraz cukier. Masę bezową wykładamy na owoce i ścieramy na tarce o dużych oczach wcześniej schowane ciasto do zamrażalnika. 5. Ciasto pieczemy 50 minut w rozgrzanym piekarniku w 180°C
6. Po upieczeniu chłodzimy, gotowe. 7. Smacznego.