Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2225
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 116
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 361
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 60
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2225
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 116
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 361
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 60
Składniki
Zagniatam składniki kruchego ciasta i schładzam
Wylepiam nim spod wyłożonej pergaminem blachy
Przygotowuję masę;miksuje twaróg z cukrem,budyniem,żółtkami,masłem,dodaje rodzynki
Rozsmarowuje na cieście
Układam brzoskwine
Piekę 50 minut w 180 stopni
Przygotowuje bezę:białka ubijam z cukrem i szczyptą soli
Rozsmarowuje na serniku i piekę,aż piana ładnie sie zrumieni
Smacznego!!!!