Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty serniczek z owocami na spodzie z herbatników i czekolady dla każdego łasucha
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 96
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6590
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 157
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1219
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5662
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 96
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6590
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 157
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1219
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5662
Składniki
Masło i gorzką czekoladę rozpuszczamy w garnuszku. W tym czasie mielimy herbatniki i wrzucamy je do rozpuszczonej masy czekoladowej. Mieszamy do połączenia składników i studzimy. Formę do pieczenia wykładamy papierem do pieczenia i wykładamy spód. Na czas przygotowywania masy wstawiamy formę do lodówki.
Twaróg umieszczamy w melakserze, dodajemy ziarenka wanilii lub aromat, jajka i budyń waniliowy. Wszystko mieszamy do połączenia składników.