Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite ciasto na letnie podwieczorki.
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 40
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 432
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 57
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85656
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 162
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 40
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 432
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 57
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85656
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 162
Składniki
Należy utrzeć na gładko serki z cukrem, masłem i żółtkami.Masę podzielić na 5 porcji. Do pierwszej dodać rozpuszczoną żelatynę(2 łyżki), do kolejnych po jednej, rozpuszczonej w połowie porcji wody, galaretce. Pierwsza część przekładamy do formy i wstawiamy do lodówki(ok. 2 godz.).Kolejne warstwy kładziemy, po zastygnięciu poprzednich.Sernik dekorujemy owocami(maliny, wiśnie, brzoskwinie), wg uznania. Schładzamy w lodówce.