Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sernik owocowy"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 86
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 38
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 232
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5391
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 86
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 38
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 232
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5391
Składniki
Przepis przysłała Monika Gorowa ze Świebodzina.
Biszkopt: jajka zmiksuj z cukrem, wymieszaj z przesianymi mąkami i proszkiem. Wlej do formy. Piecz 20 min w 180°C.
Masa: galaretki rozpuść w 600 ml gorącej wody, ostudź. Zmiksuj z twarogiem, cukrem i kroplą olejku. Herbatniki ustaw wokół biszkoptu. Wlej masę serową, schłodź. Ułóż owoce, zalej tężejącymi galaretkami agrestowymi.Źródło: Chwila dla Ciebie