Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste,niecodzienne,pyszne:) Nigdy nie zostaje na dłużej :)
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27492
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 175
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 200
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1243
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27492
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 175
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 200
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1243
Składniki
Najpierw przygotowujemy owsiano-czekoladowy spód.Rozpuszczamy w garnku masło,cukier i kakao,powastały krem czekoladowy mieszamy z płątkami owsianymi i wałkujemy na cieńki placek,wykładamy tortownicę.
Następnie mieszamy musli z miodem,jeżeli posiadamy miód skrystalizowany,podgrzewamy go.Powstałą masę wykładamy na ostudzoną warstwę czekoladowo-owsianą
Galaretkę przygotowujemy według zaleceń producenta,aczkolwiek dodajemy mniej wody o jakąś 1/Ostudzoną w ilośći 3/4 mieszamy z serem.Wykładamy tortownicę.W masę wciskamy herbatniki.Odkłądamy na conajmniej godzinę do lodówki.
Po zastygnięćiu sernika,wylewamy resztę galaretki na wierzch.Pozostawiamy do zastygnięcia.