Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość łatwy do zrobienia a przede wszystkim nie drogi
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 86
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 38
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 232
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5391
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 86
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 38
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 232
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5391
Składniki
ROZPUŚCIĆ GALARETKI,ORAZ ŻELATYNĘ.ZMIKSOWANY SER POŁĄCZYĆ Z CUKREM I CUKREM WANILIOWYM DODAĆ BUDYŃ WYMIESZAĆ ,MASĘ SEROWĄ POŁĄCZYĆ Z ROZPUSZCZONĄ ŻELATYNĄ PONOWNIE WYMIESZAĆ.WYLAĆ DO ŚREDNIEJ WIELKOŚCI TORTOWNICY,ODSTAWIĆ DO LODÓWKI GDY ZASTYGNIE PRZEKŁADAĆ GALARETKĄ MOŻNA DODAĆ OWOCE. Rozpuścić galaretki oraz żelatynę. Zmiksowany ser połączyć z cukrem i cukrem waniliowym, dodać budyń, wymieszać. Masę serową połączyć z rozpuszczoną żelatyną. Ponownie wymieszać. Wylać do średniej wielkości tortownicy. Odstawić do lodówki. Gdy zastygnie przekładać galaretką, można dodać owoce.