Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 141
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 182
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 141
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 182
Składniki
Galaretkę dzień wcześniej rozpuścić w 1 szklance wody.Margarynę utrzeć z cukrem, dodać żółtka, olejek i serki. Żelatynę zalać mlekiem, podgrzać aż do rozpuszczenia tylko nie gotować.Letnią żelatynę wlać do przygotowanej masy.Pokrjoną galaretkę wymiezać z masą, wlać do formy i na h wstawić do lodówki.