Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty i szybki w wykonaniu sernik jest bardzo puszysty i znika w oka mgnieniu. Po prostu boski.
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 63
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 123
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 63
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 123
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Składniki
Biszkopty układamy na dno blaszki (25x25x7). Białka ubijamy ze szklanką cukru. Żółtka ucieramy z ½ szklanki cukru, dodajemy partiami ser, budyń (suchy), olej, przyprawę i mleko. Dokładnie wyrabiamy, mieszamy z ubitą na sztywno pianą (masa ma być lejąca). Masę wylewamy na biszkopty, pieczemy 2 godziny w temperaturze 130°C.