Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prostszego i szybszego przepisu na sernik raczej nie znajdziecie. W recepturze, którą pochwaliła się Sonia Bochosiewicz wystarczy zmiksować ze sobą wszystkie składniki, masę przelać do formy i upiec. Jeśli brakuje Wam czasu w przedświątecznej gonitwie, ten przepis jest idealny!
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 154
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 876
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 100
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 154
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 876
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 100
Składniki
Białka oddziel od żółtek i zacznij ubijać na sztywną pianę.
Cały czas ubijając wsyp cukier. Gdy przestanie chrzęścić, dodaj po jednym żółtku i pastę waniliową. Po połączeniu się wszystkich składników dodaj twaróg. Całość miksuj jeszcze przez 1 minutę.
Do masy wsyp mąkę ziemniaczaną i za pomocą sylikonowej szpatułki dokładnie wymieszaj.
Masę przelej do wyłożonej papierem do pieczenia tortownicy. Piecz w 180 stopniach Celsjusza przez 40 minut.