Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i wilgotny i co jest jego największą zaletą robi się bardzo szybko.
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1454
Brownie to klasyka, czekoladowych ciast, która sprawdza się z każdej okazji....
Odsłon: 33
Puszyste i lekkie niczym chmurka placuszki śniadaniowe. Przepis jest niezwykl...
Odsłon: 18083
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 44
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1066
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1454
Brownie to klasyka, czekoladowych ciast, która sprawdza się z każdej okazji....
Odsłon: 33
Puszyste i lekkie niczym chmurka placuszki śniadaniowe. Przepis jest niezwykl...
Odsłon: 18083
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 44
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1066
Składniki
Składniki ciasta zmiksować , aż się połączą, wyłożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia, wyrównać.
Żółtka utrzeć z cukrem, dodać olej, mleko, ser, proszek budyniowy, na koniec pianę z białek, delikatnie wymieszać. Masę serową wylać ( jest dość rzadka, ale taka ma być ) na surowe ciasto, posypać kokosem, przykryć folią aluminiową i wstawić do gorącego piekarnika (180"). Po godzinie zdjąć folię i piec aż się zarumieni (ok pół godz). Wyłączyć piekarnik i zostawić w nim sernik przy uchylonych drzwiczkach do przestygnięcia. Smacznego.