Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 69
To maleńkie, słodkie, niczym nie nadziane ptysie, idealne na jeden kęs, do po...
Odsłon: 84
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 205
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 58
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 69
To maleńkie, słodkie, niczym nie nadziane ptysie, idealne na jeden kęs, do po...
Odsłon: 84
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 205
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 58
Składniki
Zaczynamy od masy serowej: Cukier i cukier waniliowy utrzeć z wszystkimi jajkami.Do tego dodać ser i budyń, miksując ciągle dodać mleko na koniec dodajemy olej.
Gdy skończyliśmy robić mase odstawiamy ją na boki i zabieramy się za spód ciasta.Wszystkie składniki wrzucamy do miski i wyrabiamy gdy wyrobiliśmy ciasto nakładamy ja na blachę a następnie wlewamy mase serową i wstawiamy do pieca nastawiorego na 180*C pieczemy ok. 70-80min. Po upieczeniu odstawiamy do wysudzenia. Smacznego.