Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 119
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 167
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 46
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 140
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 119
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 167
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 46
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 140
Składniki
margaryna,mąka,żółtka proszek i cukier puder z tego robimy ciasto i dzielimy na 2 części jedną połówkę dajemy na blaszke na to NASZ SER: śmientanę mieszamy z kokosem proszkiem ,budyńiem i cukrem następnie ubijamy białka i delikatnie mieszamy ze śmientaną i wylewamy na ciasto a na to druga połówka ciasta pieczemy ok, godz,w tem,180*st po upieczeniu posypujemy cukrem pudrem lub polewa to już wg,uznania SMACZNEGO!!!!!