Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 166
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 166
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Składniki
Żółtka utrzeć z cukrem, dodać ser,budynie,masło. Zmiksować na gładką masę. Białka ubić z odrobinką soli na sztywną pianę . Stopniowo dodawać do masy serowej i delikatnie mieszać z łyżka
Wylać do formy . Piec w temp.170 stopni przez 60 min do zarumienienia . Białka dodawać do masy serowej ,a nie na odwrót wtedy uzyskamy puszyste ciasto .
SMACZNEGO!!!!! . Przepraszam za jakoś zdjęć