Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 71
To maleńkie, słodkie, niczym nie nadziane ptysie, idealne na jeden kęs, do po...
Odsłon: 86
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 213
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 71
To maleńkie, słodkie, niczym nie nadziane ptysie, idealne na jeden kęs, do po...
Odsłon: 86
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 213
Składniki
Margarynę posiekać z sypkimi składnikami, następnie dodać jajka, rum i śmietanę. Dokładnie wyrobić, rozwałkować, wykrawać serduszka i układać na natłuszczonej blasze. Piec na złoty kolor.