Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzień Mamy nadchodzi wielkimi krokami. Przygotowałam na ten dzień pyszne, ozdobne ciasteczka. Serduszka są super, a czekoladowa dekoracja sprawia, że są idealnym prezentem dla mamy.
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 48
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 567
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 69
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85720
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 168
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 48
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 567
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 69
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85720
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 168
Składniki
Ze wszystkich składników zagniatamy ciasto i dzielimy na 2 części. Każdą część rozwałkowujemy na grubość ok. 0,8 cm (oczywiście mniej więcej ????) i wykrawamy serduszka. Ciastka układamy na płaskiej blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy 20 minut w temperaturze 170 °C.
Rozpuszczamy czekolady w kąpieli wodnej, przekładamy do dwóch rożków papierowych lub małych woreczków do szprycowania i dekorujemy dowolnie ciasteczka.