Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ryba po grecku"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 55
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 107
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 344
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 55
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 107
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 344
Składniki
Przepis przysłała Joanna Machynia z Gorlic.
Por pokrój na półplasterki, resztę warzyw zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Olej rozgrzej w rondlu, przesmaż wszystkie warzywa. Wlej pół szklanki wody, dodaj koncentrat i przyprawy, wymieszaj. Duś 20 min.
Ryby przy praw, pokrój na 2-3 części. Panie ruj w mące, jajku i bułce tartej. Usmaż na oleju. Osącz z tłuszczu, ostudź. Przykryj warzywami.Źródło: Chwila dla Ciebie