Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kruche rurki z kremem malinowym
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 58
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 109
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 352
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 58
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 109
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 352
Składniki
Zrobić ciasto i włożyć na ok 1h do zamrażalnika , schłodzone rozwałkować kroić w paski nawijać na rurki , piec ok 20 min
maliny ok. 30 dkg przełożyc do rondelka dodać 2 łyżki cukru i rozgotować następnie przetrzeć przez sito , do żeletyny wlać 2 lyżki gorącego musu malinowego i dobrze rozmieszać , w razie potrzeby lekko podgrzać , wlać do pozostałego musu i odstawić do lekkiego stężenia
Śmietanę i mascarpone ubic z 2 łyżkami cukru pudru na koniec dodać tężejący mus zimne rurki napełnic kremem i posypac cukrem pudrem